Categorieën

Bouwplaatwinkel: bouwplaten voor kinderen én volwassenen

Over ons, of over mij, wat eigenlijk een betere titel zou zijn. Mijn naam is Remco Ahne, oprichter en enige werknemer van Bouwplaatwinkel.nl. Bouwplaatwinkel.nl is een webwinkel met een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan bouwplaten van o.a. de bekende merken Schreiber-Bogen, Usborne en L'Instant Durable. Bouwplatenwinkel.nl is vooral gespecialiseerd in bouwplaten van historische gebouwen en kastelen.

 

Zoek je een bouwplaat die er nu nog niet tussen staat, bel mij dan op (06) 1269 1110 of stuur een berichtje met behulp van het contactformulier.

 

Neem ik de telefoon niet op, ik ben namelijk ook nog erg druk naast het webwinkelieren, probeer het dan later nog een keer, stuur een e-mail naar info_AT_bouwplaatwinkel.nl, of maak gebruik van het eerdergenoemde contactformulier.

 

"Goedemorgen, met Totaalzaken...."

Naast Bouwplaatwinkel.nl heb ik nog een aantal kleinere webwinkels, ook telkens gespecialiseerd in een artikel of artikelgroep waar ik persoonlijk iets mee heb. Omdat ik de banken niet nóg rijker maken wil, en ook liever maar één telefoon op mijn werkplek liggen heb, vallen deze webwinkels onder één bedrijfsnaam. Zodoende heb ik maar één rekening- en één telefoonnummer nodig. Als je dus naar Bouwplaatwinkel.nl belt, kijk dan niet vreemd op wanneer ik opneem met Totaalzaken, Noodzaken.nl, of met alleen mijn naam, Remco Ahne. Wees gerust, je bent verbonden met de juiste persoon, ik zal proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Remco Ahne